RSS Feed

Apelsini ja redise salat

3 magust apelsini

12 punast redist

1 spl sidruni mahla

2 tl tuhksuhkrut

2 spl oliivõli

sool

1 spl apelsiniõie vett (valikuline)

kaneeli, väikesed piparmündi lehed serveerimisel

Koori apelsinid ja eemalda viljaliha kelmetest. Eemalda seemed, aseta apelsinid sõelale, et üleliigne mahl välja saada. Hoia mahl alles. Pese ja viiluta õhukeselt redised, lisa apelsinid.  Kastmeks sega kokku 2 spl alleshoitud apelsini mahla, oliivõli, suhkur, näpuotsatäis soola ja sidrunimahl. Vala salatisse ja sega ettevaatlikult. Aseta salat 15 minutiks külmikusse. Serveerimisel puista peale kaneeli ja piparmündi lehed.

About Killuke Marokot

Blogi, kus voib leida killuke nii Maroko kööki kui ka kultuuri

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s