RSS Feed

Chermoula-kalamarinaad

Chermoula on kalamarinaad, millega valmistatakse mitmed erinevad kalaroad. Chermoulat võib kasutada ka kanamarinaadiks. Marinaadi valmistamine on kiire ning lihtne, ja sa võid kohata mitmeid erineva koostisega marinaade Maroko erinevates kodudes, kuigi  tulemus saab pea sama. Kasutates tshillipipart saad kujundada vürtsikust vastavalt oma maitsele.

2-3 küüslaugu küünt

3 spl hakitud peterselli

3 spl hakitud koriandrit

2 tl paprikapulbrit

2 tl jahvatatud köömen

¼ tl Cayenne pipart

1 spl sidrunimahla

2 spl oliiviõli

Sega kõik maitseained omavahel kokku ja marinaad ongi valmis. Selles marinaadis võid marineerida kala vastavalt oma soovile, krevette või kana. Kui marinaad on liiga paks,  lisa juurde õli või paar supilusikatäit vett.  Hõõru marinaad ühtlaselt kalale ja küpseta vastavalt soovile, kas pannil voi ahjus.

About Killuke Marokot

Blogi, kus voib leida killuke nii Maroko kööki kui ka kultuuri

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: