RSS Feed

Chermoula-kalamarinaad

Chermoula on kalamarinaad, millega valmistatakse mitmed erinevad kalaroad. Chermoulat võib kasutada ka kanamarinaadiks. Marinaadi valmistamine on kiire ning lihtne, ja sa võid kohata mitmeid erineva koostisega marinaade Maroko erinevates kodudes, kuigi  tulemus saab pea sama. Kasutates tshillipipart saad kujundada vürtsikust vastavalt oma maitsele.

2-3 küüslaugu küünt

3 spl hakitud peterselli

3 spl hakitud koriandrit

2 tl paprikapulbrit

2 tl jahvatatud köömen

¼ tl Cayenne pipart

1 spl sidrunimahla

2 spl oliiviõli

Sega kõik maitseained omavahel kokku ja marinaad ongi valmis. Selles marinaadis võid marineerida kala vastavalt oma soovile, krevette või kana. Kui marinaad on liiga paks,  lisa juurde õli või paar supilusikatäit vett.  Hõõru marinaad ühtlaselt kalale ja küpseta vastavalt soovile, kas pannil voi ahjus.

Advertisements

About Killuke Marokot

Blogi, kus voib leida killuke nii Maroko kööki kui ka kultuuri

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: