RSS Feed

Läätsed Maroko moodi

1 klaas läätsi

3-4 klaasi vett

1 väiksem sibul

2 spl oliivõli

2 spl koriandrit

1 tomat

soola, pipar

Lõika sibul õhukesteks ribadeks, lisa kõik ained kiirkeetjasse või potti, väljaarvatud tomat.Lase keema tõusta, kata kaanega ning keeda kiirkeetjas 20 minutit või tavalises potis 45-50 minutit, kuni läätsed on pehmed. Koori tomat ja eemalda seemned, tükelda ja lisa läätsedele. Keeda veel  5 minutit. Läätsed peaksid olema pehmed ja roog paksema supi moodi. Marokos süüakse seda eelroana, kas lusika või leivaga.

About Killuke Marokot

Blogi, kus voib leida killuke nii Maroko kööki kui ka kultuuri

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: