RSS Feed

Läätsed Maroko moodi

1 klaas läätsi

3-4 klaasi vett

1 väiksem sibul

2 spl oliivõli

2 spl koriandrit

1 tomat

soola, pipar

Lõika sibul õhukesteks ribadeks, lisa kõik ained kiirkeetjasse või potti, väljaarvatud tomat.Lase keema tõusta, kata kaanega ning keeda kiirkeetjas 20 minutit või tavalises potis 45-50 minutit, kuni läätsed on pehmed. Koori tomat ja eemalda seemned, tükelda ja lisa läätsedele. Keeda veel  5 minutit. Läätsed peaksid olema pehmed ja roog paksema supi moodi. Marokos süüakse seda eelroana, kas lusika või leivaga.

Advertisements

About Killuke Marokot

Blogi, kus voib leida killuke nii Maroko kööki kui ka kultuuri

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: