RSS Feed

Maroko kalasupp

1 l kalapuljongit 

200g forelli või lõhet

200g kohafileed

100g krevette (hiidkrevetid ja pisemad)

200g rannakarpe

200g kartuleid

1  porgand

1  sibul

1  punane sibul

sool, pipar

ingveripulber

näpuotsaga jahvatatud paprikat

Cayenne’i pipar   tšillipulber   kaneel

1  väike pakk tomatipüreed

Lisa kalapuljongile tükeldatud kartul ja porgand, sool, piprad, ingveri- ja paprikapulber, tomatipasta ja kaneel. Hauta, kuni kõik on pehme. Poolel hautamisel, lisa viilutatud sibulad. Enne lõppu lisa kalalised: forell, koha, krevetid ja karbid. Lase väga kergel tulel vaikselt podiseda, kuni vedelikule hakkab kate peale tekkima. Sega suppi üsna sageli. Enne serveerimist lase jahtuda ja kaunista tilliga.

About Killuke Marokot

Blogi, kus voib leida killuke nii Maroko kööki kui ka kultuuri

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: