RSS Feed

Maroko kalasupp

1 l kalapuljongit 

200g forelli või lõhet

200g kohafileed

100g krevette (hiidkrevetid ja pisemad)

200g rannakarpe

200g kartuleid

1  porgand

1  sibul

1  punane sibul

sool, pipar

ingveripulber

näpuotsaga jahvatatud paprikat

Cayenne’i pipar   tšillipulber   kaneel

1  väike pakk tomatipüreed

Lisa kalapuljongile tükeldatud kartul ja porgand, sool, piprad, ingveri- ja paprikapulber, tomatipasta ja kaneel. Hauta, kuni kõik on pehme. Poolel hautamisel, lisa viilutatud sibulad. Enne lõppu lisa kalalised: forell, koha, krevetid ja karbid. Lase väga kergel tulel vaikselt podiseda, kuni vedelikule hakkab kate peale tekkima. Sega suppi üsna sageli. Enne serveerimist lase jahtuda ja kaunista tilliga.

Advertisements

About Killuke Marokot

Blogi, kus voib leida killuke nii Maroko kööki kui ka kultuuri

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: