RSS Feed

Hakkliha tomatikaste spagettidele

Hakkliha praadimiseks:

200g hakkliha

1 tl paprikapulbrit

½ tl köömen

¼ tl kaneeli

2 küüslaugu küünt

3 spl taimeõli

soola, pipart maitse järgi

Tomatikaste:

1 konserv  purustatud tomateid 400g(mina kasutan ploomtomati konservi)

3 spl oliivõli

2 spl värskelt hakitud peterselli

½  keskmine sibul

1 tl paprikapulbrit

½ tl purustatud köömen

½ tl suhkurt

¼ tl kurkumi

soola, pipart

Prae hakkliha küüslaugu ja maitseainetega.

Kui hakkliha on pruunikas, eemalda hakkliha pannilt kaussi ning ilma panni pesemata valmista samal pannil tomatikaste.

Kui tomatitükid on liiga suured, võid esmalt tomatid blenderis ära püreestada või kahvliga väiksemaks peenestada. Soojenda pannil õli ja prae hakitud sibulat 5 minutit, lisa maitseained ning lase sibulal ja maitseainetel veel minuti jagu praadida, ise pidevalt segades. Seejärel vala pannile purustatud tomatid ja 100 ml vett.  Kui tomatikaste tõuseb keema, kata kaanega ja lase haududa madalal tulel 15 minutit.Vajadusel lisa veel veidi vett.  Maitsesta soola ja pipraga, lisa hakkliha ja petersell kastmesse ja lase haudude veel  5-10 minutit.

Serveeri spagettide või ükskoik millise meelepärase pastaga.

Advertisements

About Killuke Marokot

Blogi, kus voib leida killuke nii Maroko kööki kui ka kultuuri

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: