RSS Feed

Hakkliha tomatikaste spagettidele

Hakkliha praadimiseks:

200g hakkliha

1 tl paprikapulbrit

½ tl köömen

¼ tl kaneeli

2 küüslaugu küünt

3 spl taimeõli

soola, pipart maitse järgi

Tomatikaste:

1 konserv  purustatud tomateid 400g(mina kasutan ploomtomati konservi)

3 spl oliivõli

2 spl värskelt hakitud peterselli

½  keskmine sibul

1 tl paprikapulbrit

½ tl purustatud köömen

½ tl suhkurt

¼ tl kurkumi

soola, pipart

Prae hakkliha küüslaugu ja maitseainetega.

Kui hakkliha on pruunikas, eemalda hakkliha pannilt kaussi ning ilma panni pesemata valmista samal pannil tomatikaste.

Kui tomatitükid on liiga suured, võid esmalt tomatid blenderis ära püreestada või kahvliga väiksemaks peenestada. Soojenda pannil õli ja prae hakitud sibulat 5 minutit, lisa maitseained ning lase sibulal ja maitseainetel veel minuti jagu praadida, ise pidevalt segades. Seejärel vala pannile purustatud tomatid ja 100 ml vett.  Kui tomatikaste tõuseb keema, kata kaanega ja lase haududa madalal tulel 15 minutit.Vajadusel lisa veel veidi vett.  Maitsesta soola ja pipraga, lisa hakkliha ja petersell kastmesse ja lase haudude veel  5-10 minutit.

Serveeri spagettide või ükskoik millise meelepärase pastaga.

About Killuke Marokot

Blogi, kus voib leida killuke nii Maroko kööki kui ka kultuuri

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: