RSS Feed

Kefta- lihapallid võikastmes

Keftaks kutsutakse hakkliha. Lihapallid võid valmistada looma-, lamba- voi kalkunihakklihast.

500 g hakkliha

2 spl. väga peenikeselt hakitud sibulat

2 spl hakitud peterselli

2 spl hakitud koriandrit

1 tl paprikapulbrit

1 tl jahvatatud köömen

¾ tl soola, või maitse jargi

¼ tl kaneeli

1/8 tl musta pipart

Kaste

4 spl  võid

1 spl hakitud peterselli

1 tl sidruni mahla

1/5 tl safrani (valikuline)

Sega kausis korralikult hakkliha, sibul, koriander, petersell ja maitseained. Kui aeg lubab lase hakklihal maitseainetega pool tundi või rohkem külmakapis seista, see laseb lihal ja  maitseainetel kokku sulanduda. Vormi hakkliha väikesteks lihapallideks.

Sulata pannil või. Lisa lihapallid ja prae keskmisel kuumusel pidevalt segades, kuni lihapallid on üleni pruunid. Lisa sidruni mahl, petersell ja safran (kui kasutad). Jätka lihapallide praadimist mõned minutid, kuni kastmeks on jäänud peamiselt sulatatud või. Serveeri  kas saia, riisi või kartulipüreega.

Advertisements

About Killuke Marokot

Blogi, kus voib leida killuke nii Maroko kööki kui ka kultuuri

One response »

  1. t2na just tegin neid lihapalle:)

    Vasta

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

w

Connecting to %s