RSS Feed

Hispaania kikerherne spinatisupp

Seekord Maroko köögi asemel lisaksin ma siia hoopis Hispaania supi, mis ei olegi Maroko köögist väga kaugel ning on lihtne ning imemaitsev supp. Meie peres on see üheks lemmikuks.

2 spl oliivõli

1 sibul, peeneks hakitud

2 selleri vart, peeneks hakitud

2 küüslaugu küünt, purustatud

1 konserv kikerherneid

1 konserv purustatud tomateid

1 liiter kanapuljongi vedelikku

sool, pipar

½ tl suhkurt

400 g spinatit, varreta ning peeneks hakitud (beebispinati puhul hakkimata lehed)

Kuumuta potis oliiviõli ja lisa hakitud sibul, seller ning küüslauk. Küpseta kaane all madalal tulel kuni sibul on pehme, eemalda kaas, lisa kuumust ning  prae kuni sibul on kergelt pruunikas.

Lisa kikerherned koos konservivedelikuga  ja purustatud tomatid ning kanapuljongivedelik. Maitsesta soola ja pipraga ning lisa napuotsatäis suhkurt, lase supp keema.

Keeda suppi kaane all 20 minutit, kuni tomatid on pehmed. Maitsesta vajadusel rohkem soola, pipra, suhkruga või lisa veidi  vett. Kuni supp veel keeb lisa spinat ja keeda veel minut või kaks, kuni spinat on pehme.  Serveeri või lase seista, sest supp läheb sesistes veel paremaks.

Advertisements

About Killuke Marokot

Blogi, kus voib leida killuke nii Maroko kööki kui ka kultuuri

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

w

Connecting to %s