RSS Feed

Soe baklažaani salat

1 suur baklažaan

2 tomatit

oliivõli

2 küüslauku

1 tl paprikapulbrit

1/2 tl jahvatatud köömen

1/4 tl pipart

2 spl hakitud koriander

2 1/2 spl sidrunimahla

soola, pipart

Koori baklažaan osaliselt, võttes ära 1 cm laiuse riba koort ja jättes alles 1 cm koort. Lõika baklažaan kuubikuteks ning maitsesta soolaga. Kuumuta pannil oliivõli ning prae baklažaan parajalt pruuniks. Eemalda pannilt ning aseta kõrvale. Et eemaldada tomatinahk aseta tomatid 30 sekundiks keevasse vette, seejärel eemalda koor ning seemned ning tükelda tomat.  Samal pannil kuumuta oliivõli ning  prae 1 min. peeneks hakitud küüslauk ja tomat. Lisa paprika, köömen, pipar ning kõrvale asetatud baklažaan. Prae keskmisel kuumusel veel 7-10 min, samal ajal purustades baklažaani  kahvliga. Lisa sidrunimahl ja koriander.  Maitsesta soola ja pipraga.

Kaunista sidrunilõikude või oliividega. Serveeri saiaga.

About Killuke Marokot

Blogi, kus voib leida killuke nii Maroko kööki kui ka kultuuri

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: