RSS Feed

Kanakoivad juurviljadega ahjus.

2 kanakoiba (üks koib lõigata kaheks)

3-4 väiksemat kartulit

2 suuremat porgandit

1 suvikõrvits

kobar kirsstomateid

1 paprika

½ tl jahvatatud köömen

3 küüslaugu küünt

3-4 spl oliivõli

2 tl paprikapulbrit

1 spl sidrunimahla

soola, pipart.

Pese kanakoivad ja lõika koib kaheks, koori juurviljad ja tükelda soovi järgi (ära jäta liiga suureks, muidu küpseb kauem). Pane kanakoivad ja juurviljad kaussi, lisa oliivõli, paprikapulber, köömen, sidrunimahl  ning maitsesta soola ja pipraga. Sega kõik korralikult läbi ja aseta ahjuplaadile. Lisa sinna ka kirsstomatid ja küüslauguküüned.

Küpseta 180 C juures  45-50 minutit, mina eelistan lasta küpseda madalamal kuumusel ja kauem, et kana saab valmis nii seest kui väljast, lõpus võib 5 minutiks kuumuse keerata 220C ni, et saaks pealt krõbe.

About Killuke Marokot

Blogi, kus voib leida killuke nii Maroko kööki kui ka kultuuri

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: