RSS Feed

Kanakoivad juurviljadega ahjus.

2 kanakoiba (üks koib lõigata kaheks)

3-4 väiksemat kartulit

2 suuremat porgandit

1 suvikõrvits

kobar kirsstomateid

1 paprika

½ tl jahvatatud köömen

3 küüslaugu küünt

3-4 spl oliivõli

2 tl paprikapulbrit

1 spl sidrunimahla

soola, pipart.

Pese kanakoivad ja lõika koib kaheks, koori juurviljad ja tükelda soovi järgi (ära jäta liiga suureks, muidu küpseb kauem). Pane kanakoivad ja juurviljad kaussi, lisa oliivõli, paprikapulber, köömen, sidrunimahl  ning maitsesta soola ja pipraga. Sega kõik korralikult läbi ja aseta ahjuplaadile. Lisa sinna ka kirsstomatid ja küüslauguküüned.

Küpseta 180 C juures  45-50 minutit, mina eelistan lasta küpseda madalamal kuumusel ja kauem, et kana saab valmis nii seest kui väljast, lõpus võib 5 minutiks kuumuse keerata 220C ni, et saaks pealt krõbe.

Advertisements

About Killuke Marokot

Blogi, kus voib leida killuke nii Maroko kööki kui ka kultuuri

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: