RSS Feed

Bessara- põldoa püreesupp

500 g kuivatatud ube, üleöö leotatud

6 küüslaugu küünt

soola, pipart

Serveerimiseks:

oliivõli, jahvatatud köömen, sidruni kiilud, pehme täistera sai

 1 tl hakitud peterselli

Keeda ube 2.5 l vees. Kui tekib vaht, eemalda. Lisa küüslauk, kata pott pooleldi kaanega ja lase madalal tulel keeda umbes 1 tund,  või kuni oad on pehmed. Maitsesta soola ja pipraga. Lase veidi jahtuda. Püreesta supp sauseguriga või köögikombainis. Soovi korral vala sõelale, et eraldada oakestad. Serveerimisel tõsta supp kaussi, peale vala veidi oliivõli, raputa üle purustatud köömnete ja hakitud peterselliga ning soovi korral pigista veidi sidrunimahla.

About Killuke Marokot

Blogi, kus voib leida killuke nii Maroko kööki kui ka kultuuri

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: