RSS Feed

Sarah kanasupp

See kanasupp on eriti maitsev ja toitev nendel külmadel sügis- talve õhtutel. Mina kasutan supis päris palju aineid, kuid vastavalt soovile võid mõne välja jätta. Meie perele maitseb see supp just kõige paremini sellisena:

1 kanafilee

2 slp oliivõli

1 spl võid

1 suurem sibul

2 küüslauguküünt

2 sellerivart

2 porgandit

1 kartul

1 tl jahvatatud ingveri

1/2 tl kurkumi

kanapuljongi kuubik

peotäis nuudleid

1 keedetud muna

1 spl hakitud tilli

Suuremas potis soojenda 1 spl oliivõli ning 1/2 spl võid. Haki pool sibulat, petersell ja porgand. Lisa potti ja prae 5-7 minutit, kuni sibul on pehme. Lisa peeneks hakitud küüslauk. Vala peale 1,5 l kanapuljongit ning lase kaane all keskmisel kuumusel keeda umbes 10 min. Seejärel lisa tükeldatud kartul. Samal ajal tükelda kanafilee. Praadimiseks kasuta järejäänud oliivõli ning võid. Haki teine pool sibulat, prae sibulad ja kanafilee. Maitsesta soola, pipra, ingveri ja kurkumiga. Kui kana on valmis, lisa supile ning lisa ka peotäis nuudleid. Lase keeda kuni nuudlid on pehmed. Haki muna kahvliga peeneks, lisa supile. Raputa peale tilli.

About Killuke Marokot

Blogi, kus voib leida killuke nii Maroko kööki kui ka kultuuri

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: