RSS Feed

Apelsini-redisesalat

3 magust apelsini

12 punast redist

1 spl sidrunimahla

2 tl tuhksuhkrut

2 spl oliivõli

sool

1 spl apelsiniõie vett (valikuline)

kaneeli, väikesed piparmündi lehed serveerimisel

Koori apelsinid ja eemalda viljaliha kelmetest. Eemalda seemed, aseta apelsinid sõelale, et üleliigne mahl välja saada. Hoia mahl alles. Pese ja viiluta õhukeselt redised, lisa apelsinid.  Kastmeks sega kokku 2 spl alleshoitud apelsinimahl, oliivõli, suhkur, näpuotsatäis soola ja sidrunimahl. Vala salatisse ja sega ettevaatlikult. Aseta salat 15 minutiks külmikusse. Serveerimisel puista peale kaneeli ja piparmündi lehed.

Advertisements

About Killuke Marokot

Blogi, kus voib leida killuke nii Maroko kööki kui ka kultuuri

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: