RSS Feed

Kabatšoki fritüürid jogurti tipiga

Need fritüürid on pärit tegelikult Türgi köögist, nii et vahelduseks Maroko omale. Aga huvitav on see, kuidas saab sellisest natuke maitsetust köögiviljast nagu kabatšokk, väga maitsva söögi valmistada.

1 suur sibul, hakitud

3 spl päevalilleõli

500 g kabatšokke, peeneks hakitud

3 muna

3 spl jahu

musta pipart

1 tl tilli, hakitud

100 g fetajuustu, kahvliga purustatud

õli praadimiseks

Prae sibulad päevalilleõlis pehmeks, lisa kabatsokk ja prae, kuni ka need on pehmed.

Klopi kausis munad jahuga, et jahu ei jääks tükkidena. Lisa pipar (soola ei ole vaja lisada, kuna fetajuust on väga soolane) ja till. Lisa ka purustatud fetajuust ning kabatsoki- sibula segu, sega korralikult.

Kuumuta pannil õli ja lisades 2 spl segu pannile prae fritüürid. Keera ümber ainult korra ja küpseta kuni mõlemad pooled on pruunikad. Aseta majapidamispaberiga kaetud taldrikule, et eemaldada üleliigne õli. Serveeri jogurti tipiga.

Jogurti tip

100 ml maitsestamata jogurtit

1 küüslauguküüs, purustatud

1 tl tilli, hakitud

soola pipart

Sega kausis omavahel kokku jogurt  küüslaugu ja hakitud tilliga. Maitsesta soola ja pipraga.

About Killuke Marokot

Blogi, kus voib leida killuke nii Maroko kööki kui ka kultuuri

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: