RSS Feed

Kefta taziin- hakkliha taziin munaga

700 g looma- või lambahakklihaKefta tagine munaga

1 väike sibul, hakitud

2 küüslauguküünt, purustatud

2 spl hakitud peterselli

2 spl hakitud koriander

½ tl cayenne`i pipart

½ tl jahvatatud ingver

1 tl vürtskööme

1 tl paprikapulber

2 spl oliivõli

4 muna

sool

Kaste:

2 spl oliivoli

1 sibul, hakitud

2 küüslauguküünt, purustatud

2 tl jahvatatud koomen

½ tl kaneel

1 tl paprikapulber

400 g purustatud tomateid, konserv

2 spl hakitud koriander

Soola, pipart

Lihapallide jaoks sega kausis kokku hakkliha, sibulad, küüslauk ja maitseained. Maitsesta soola ja pipraga. Supilusika abil veereta valmis lihapallid.

Suurel pannil kuumuta oliivõli, pruunista lihapalle 8-10 minutit või kuni valmis. Eemalda lihapallid pannilt ja aseta taldrikule.

Kastme jaoks prae sibulad oliivõlis keskmisel kuumusel  kuniks sibulad on pehmed. Lisa küüslauk, vürtsköömen, kaneel ja paprika ning prae 1 minut. Sega sisse purustatud tomatid (kui ei meeldi tomatitükid  võid kahvliga väiksemaks purustada)maitsesta soola ja pipraga ning lase kaste keema. Lisa 2-3 spl vett. Madalal tulel lase haududa 15 minutit.

Lisa lihapallid, kata kaanega ja hauta veel 10 minutit. Sega sisse koriander. Löö munad pannile tomatikastmele, kuumuta nõrgal kuumusel kaaneta, kuni munavalged hüübivad. Serveeri krõbeda saiaga.

Advertisements

About Killuke Marokot

Blogi, kus voib leida killuke nii Maroko kööki kui ka kultuuri

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: