RSS Feed

Kefta taziin- hakkliha taziin munaga

700 g looma- või lambahakklihaKefta tagine munaga

1 väike sibul, hakitud

2 küüslauguküünt, purustatud

2 spl hakitud peterselli

2 spl hakitud koriander

½ tl cayenne`i pipart

½ tl jahvatatud ingver

1 tl vürtskööme

1 tl paprikapulber

2 spl oliivõli

4 muna

sool

Kaste:

2 spl oliivoli

1 sibul, hakitud

2 küüslauguküünt, purustatud

2 tl jahvatatud koomen

½ tl kaneel

1 tl paprikapulber

400 g purustatud tomateid, konserv

2 spl hakitud koriander

Soola, pipart

Lihapallide jaoks sega kausis kokku hakkliha, sibulad, küüslauk ja maitseained. Maitsesta soola ja pipraga. Supilusika abil veereta valmis lihapallid.

Suurel pannil kuumuta oliivõli, pruunista lihapalle 8-10 minutit või kuni valmis. Eemalda lihapallid pannilt ja aseta taldrikule.

Kastme jaoks prae sibulad oliivõlis keskmisel kuumusel  kuniks sibulad on pehmed. Lisa küüslauk, vürtsköömen, kaneel ja paprika ning prae 1 minut. Sega sisse purustatud tomatid (kui ei meeldi tomatitükid  võid kahvliga väiksemaks purustada)maitsesta soola ja pipraga ning lase kaste keema. Lisa 2-3 spl vett. Madalal tulel lase haududa 15 minutit.

Lisa lihapallid, kata kaanega ja hauta veel 10 minutit. Sega sisse koriander. Löö munad pannile tomatikastmele, kuumuta nõrgal kuumusel kaaneta, kuni munavalged hüübivad. Serveeri krõbeda saiaga.

About Killuke Marokot

Blogi, kus voib leida killuke nii Maroko kööki kui ka kultuuri

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: