RSS Feed

Kikerherneste tagine

See tagine sobib väga hästi taimetoitlastele, või kui lihtsalt lihast puhkust on vaja.

3 spl oliivõli

1 sibul, hakitud

1 küüslauk, purustatud

¼ tl Cayanne`i pipart

½ tl paprika

¼ tl ingver

1 tl vürtsköömen

1 tl kaneeli

400g purustatud (konserv) tomatid

1 tl suhkur

1 konserv kikerherneid

2 spl peterselli, hakitud

1 spl koriander, hakitud

Soola

Prae potis sibulad oliivõlis 7-8 minutit, lisa küüslauk ja vürtsid  ning prae veel  1 minut. Lisa purustatud tomatid ja suhkur, maitsesta soola ja pipraga. Kaaneta ja lase haududa 20 minutit.

Nõruta kikerherned sõelal ja pane nad külma vette, et eemaldada nahk. Hõõru ettevaatlikult käte vahel, kuni nahk eemaldub ja jääb vee peale. Eemalda kikerherneste nahad ja vesi.

Lisa kikerherned tomatile. Kaaneta ja lase haududa madalal kuumusel veel 20- 25 minutit, lisades veidi vett kui vajalik. Sega sisse petersell ja koriander, maitsesta kui vajalik. Serveeri saiaga või kuskussiga.

About Killuke Marokot

Blogi, kus voib leida killuke nii Maroko kööki kui ka kultuuri

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: