RSS Feed

Kikerherneste tagine

See tagine sobib väga hästi taimetoitlastele, või kui lihtsalt lihast puhkust on vaja.

3 spl oliivõli

1 sibul, hakitud

1 küüslauk, purustatud

¼ tl Cayanne`i pipart

½ tl paprika

¼ tl ingver

1 tl vürtsköömen

1 tl kaneeli

400g purustatud (konserv) tomatid

1 tl suhkur

1 konserv kikerherneid

2 spl peterselli, hakitud

1 spl koriander, hakitud

Soola

Prae potis sibulad oliivõlis 7-8 minutit, lisa küüslauk ja vürtsid  ning prae veel  1 minut. Lisa purustatud tomatid ja suhkur, maitsesta soola ja pipraga. Kaaneta ja lase haududa 20 minutit.

Nõruta kikerherned sõelal ja pane nad külma vette, et eemaldada nahk. Hõõru ettevaatlikult käte vahel, kuni nahk eemaldub ja jääb vee peale. Eemalda kikerherneste nahad ja vesi.

Lisa kikerherned tomatile. Kaaneta ja lase haududa madalal kuumusel veel 20- 25 minutit, lisades veidi vett kui vajalik. Sega sisse petersell ja koriander, maitsesta kui vajalik. Serveeri saiaga või kuskussiga.

Advertisements

About Killuke Marokot

Blogi, kus voib leida killuke nii Maroko kööki kui ka kultuuri

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: