RSS Feed

Datli täidisega ahjuforell

Kuigi mulle on alati kala maitsenud, kuid siin on retsept, mis on minu lemmik. Mul onnestub alati süüa seda liiga palju, sest see ongi liiga hea.

4 forelli, keskmise suurusega või siis üks suurem.

140 g (3/4 klaasi) datleid

1 klaas keedetud riisi

3 spl koriander, hakitud

¼ tl ingver

¼ tl kaneel

50 g röstitud mandlilaaste

1 sibul, peeneks hakitud

40 g võid

Maitsesta kalad soola ja pipraga.

Sega kokku riis, hakitud datlid, koriander, ingver, kaneel, mandlid, sibul ning pool sulatatud võist. Maitsesta soola ja pipraga.

Määri foolium järele jäänud võiga. Aseta forellid fooliumiga kaetud ahjuplaadile ning täida riisi- datliseguga. Kinnita kala hambatikkudega või säti kõhu ette foolium, et täidis välja ei valguks. Selles retseptis võid kasutada ka riisi asemel kuskussi.

Küpseta 180 C kraadi juures 30 minutit.

Advertisements

About Killuke Marokot

Blogi, kus voib leida killuke nii Maroko kööki kui ka kultuuri

2 responses »

  1. MashaAllah, su mehel on tõesti vedanud, kui selline meisterkokku kodus.:) Ja armastus pidi ikka kõhu kaudu käima.;)

    Vasta

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: