RSS Feed

Datli täidisega ahjuforell

Kuigi mulle on alati kala maitsenud, kuid siin on retsept, mis on minu lemmik. Mul onnestub alati süüa seda liiga palju, sest see ongi liiga hea.

4 forelli, keskmise suurusega või siis üks suurem.

140 g (3/4 klaasi) datleid

1 klaas keedetud riisi

3 spl koriander, hakitud

¼ tl ingver

¼ tl kaneel

50 g röstitud mandlilaaste

1 sibul, peeneks hakitud

40 g võid

Maitsesta kalad soola ja pipraga.

Sega kokku riis, hakitud datlid, koriander, ingver, kaneel, mandlid, sibul ning pool sulatatud võist. Maitsesta soola ja pipraga.

Määri foolium järele jäänud võiga. Aseta forellid fooliumiga kaetud ahjuplaadile ning täida riisi- datliseguga. Kinnita kala hambatikkudega või säti kõhu ette foolium, et täidis välja ei valguks. Selles retseptis võid kasutada ka riisi asemel kuskussi.

Küpseta 180 C kraadi juures 30 minutit.

About Killuke Marokot

Blogi, kus voib leida killuke nii Maroko kööki kui ka kultuuri

2 responses »

  1. MashaAllah, su mehel on tõesti vedanud, kui selline meisterkokku kodus.:) Ja armastus pidi ikka kõhu kaudu käima.;)

    Vasta

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: