RSS Feed

Kana goujons

2-3 kanafileed

1/2 tl kurkumi

1 spl petersell või koriander, hakitud

1 spl sidrunimahla

soola, pipart

taimeõli, praadimiseks

PANEERIMISEKS:

1 kl riivsaia

2 muna

Pese kanafilee ja kuivata köögipaberiga. Lõika kanafileest umbes 1-1.5 cm paksused ribad. Maitsesta kurkumi, soola, pipra ja sidrunimahlaga. Raputa peale koriander. Kata köögikilega ja lase seista kulmas 15- 30 min. Klopi munad supitaldrikus lahti ja puista teisele taldrikule riivsai. Kasta kanaribad esmalt munasegu ja siis riivsaia sisse. Prae pannil mõlemalt poolt kuniks kuldpruun.

About Killuke Marokot

Blogi, kus voib leida killuke nii Maroko kööki kui ka kultuuri

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: