RSS Feed

Kana goujons

2-3 kanafileed

1/2 tl kurkumi

1 spl petersell või koriander, hakitud

1 spl sidrunimahla

soola, pipart

taimeõli, praadimiseks

PANEERIMISEKS:

1 kl riivsaia

2 muna

Pese kanafilee ja kuivata köögipaberiga. Lõika kanafileest umbes 1-1.5 cm paksused ribad. Maitsesta kurkumi, soola, pipra ja sidrunimahlaga. Raputa peale koriander. Kata köögikilega ja lase seista kulmas 15- 30 min. Klopi munad supitaldrikus lahti ja puista teisele taldrikule riivsai. Kasta kanaribad esmalt munasegu ja siis riivsaia sisse. Prae pannil mõlemalt poolt kuniks kuldpruun.

Advertisements

About Killuke Marokot

Blogi, kus voib leida killuke nii Maroko kööki kui ka kultuuri

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: