300 g (2 klaasi) Durum-nisujahu (v6i mannajahu)
150 g (1 klaas) nisujahu
3 tl kuivpärmi
1 tl küpsetuspulbrit
3 klaasi sooja vett
1 klaas sooja piima
1/2 tl soola
1 spl suhkurt
praadimiseks: õli
Sega kausis kokku durum-nisujahu ja jahu, sool, suhkur ja küpsetuspulber. Väiksemas kausis lahusta kuivpärm suhkru ja 1/2 klaasi sooja veega. Seejärel pane kõik ained blenderisse, lisa ka ülejaanud vesi ja piim ning töötle tainast 1 minut, kuni tainas on ühtlane ja tükkideta. Vala tainas kaussi, kata köögikilega ning jäta 1 tunniks seisma.
Kuumuta teflonpanni keskmisel kuumusel, kasta köögipaber korraks õli sisse ja määri sellega pann üle. Sega tainas kasutades kulpi, vala tainas aeglaselt ja ettevaatlikult pannile, lase taignal pannil ise levida ( ära liiguta panni nagu tavaliste pannkookide puhul). Pannkoogile peaks ilmuma mullikesed. Pannkooki ei keerata, vaid küpsetakse ainult ühelt poolt. Oota kuniks pannkook ei ole keskelt enam vedel ega kleepuv ning seejärel eemalda pannilt. Küpseta ülejäänud pannkoogid samamoodi. Serveeri beghrir meega, moosiga või võisilmaga.