RSS Feed

TAŽIIN LIHA, AEDHERNESTE JA PORGANDITEGA

Retsept ilmunud `IQRA` kuukirja 36. numbris.

500 kg liha (veiseliha)

3 spl oliivõli

1 väiksem hakitud sibul

2 purustatud küüslaugu küünt

sool, pipar

paar safrani niiti (1/2 tl safrani maitseainet)

1/2 tl jahvatatud ingverit

500 ml vett

500 g porgandeid

500g aedherneid

Pese liha, kuumuta potis keskmisel kuumusel õli, aseta potti liha, lisa hakitud sibul ja küüslauk. Maitsesta soola ja pipraga, safrani ja ingveriga, aeg-ajalt segades. Pruunista liha ja sibulaid paar minutit, kuniks sibulad on pehmed. Seejarel lisa potti vesi, kata pott kaanega ja lase haududa 40 minutit.

Koori, pese ja lõika porgandid pooleks, eemalda „südamik“, seejärel lõika poolikud rõngad ja lisa koos aedhernestega potti (vajadusel lisa juurde klaas vett). Kata pott kaanega ja hauta järmised 20 minutit. Serveerimisel aseta taldrikule liha, vala üle kastmega ja seejärel kaunista köögiviljadega.

Serveeri salati või lapikleivaga.

Advertisements

About Killuke Marokot

Blogi, kus voib leida killuke nii Maroko kööki kui ka kultuuri

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: